Jak obalit v trojobalu tvrdý sýr Eidam aby při smažení nevytekl?

28. listopadu 2009 v 14:08 | lenkasy.blog.cz |  Rady,tipy,fígle do domácnosti
Každá hospodyňka která jednou začas se rozhodne udělat rodině radost,uvaří k obědu nebo k večeři oblíbený národní pokrm smažený sýr s hranolkami a s tatarskou omáčkou tak řeší dilema jak obalit sýr v trojobalu aby při smažení nevytekl.

Já jsem přišla na tip, jak se vypořádat s tímto problémem.

Postup práce:Koupený sýr tvrdý nakrájíme na takový počet plátků,kolik je členů v rodině,připravím si trojobal(celá vejce,hl.mouku,strouhanku,plátky sýra osolím,obalím jednou v mouce,ve vajíčku rozšlehaném,a ve strouhance ,a pak ještě jednou v mouce,ve vajíčku rozšlehaném a ve strouhance,potom je dám smažit na pánev s rozehřátým olejem a smažím je do zlatova.

Fígl je v tom ,že když to 2x po sobě obalíte v mouce,ve vajíčku,a ve strouhance tak to nabyde a při smažení se k sýru teplo rychle nedostane a tudíž sýr hned nevyteče.

Dobrou chuť...........................................!
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 smiley-fun smiley-fun | Web | 28. listopadu 2009 v 14:18

Ahoj, přečti si prosím můj new komix a napiš k němu náký koment. Díky papa

2 vladka vladka | 29. srpna 2010 v 12:31

tudíž se sýr rychleji neuděla, kdyz se k nemu nedostane to teplo. Sýr se smazi na nejmensim stupni. hned po osmazeni hranolek se ohen ztlumi na nejmensi stupen. Jak ho obalujeme do trojobalu tak po druhe se mouka nemusi pridavat...

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama